_AFF3985.jpg
IMG_20161004_211330.jpg
_AFF3968.jpg
_AFF3989.jpg
_AFF3985.jpg

De Feestzaal


SCROLL DOWN

De Feestzaal


Ter Eeste is een feestzaal ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach te Roeselare. Het is dus een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter.
De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje van industrieel erfgoed is. 
Feesten van 20 tot 750 personen ; huwelijksfeest, bedrijfsfeest, seminarie, event,.... . Ter Eeste is makkelijk en snel te bereiken. Ruime parkeermogelijkheid is voorzien. Prachtige locatie voor fotoreportage bruidspaar!

IMG_20161004_211330.jpg

De Keuken


De Keuken


Ter Eeste biedt u een creatieve en smaakvolle keuken van hoog niveau. Alle gerechten worden ter plaatse bereid onder het strenge oog van de chef. Wij werken uitsluitend met marktverse en eerste kwaliteitsproducten en bereiden alles zelf.
Er wordt tevens veel aandacht besteed aan de presentatie van het gerecht op bord. Samen met u werken wij een all-in formule uit met respect voor uw wensen en het vooropgestelde budget.
Op die manier kan u ook uw persoonlijke stempel op uw feest zetten.

Er zijn diverse formules mogelijk ; receptie , diner aan tafel, walking dinner, .....

_AFF3968.jpg

Seminaries


Seminaries


Ook werken verkrijgt hier een niet-alledaags tintje. Bedrijven kunnen in dit unieke kader hun seminaries organiseren. Wij bieden hen de modernste audio-visuele apparatuur en een configureerbare ruimte in theaterstijl tot 300 personen.
Naast seminaries leent deze locatie zich ook perfect voor productlanceringen, personeelsfeesten en andere bedrijfsinitiatieven.
Voor een originele afsluiter van uw event kan u een brouwerijbezoek reserveren.

Foto's


Foto's


_AFF3989.jpg

Contact


Contact


Heeft U nog vragen of wenst U meer info? 
Vul onderstaande gegevens in en wij bezorgen U het nodige.